( wong aMaD mah ane Cipluk pengen renang ning KCC jeh iku mah maen SErEd bae )

aMaD : Kelemen sing mau ngelamun bae kuen Pluk ?
Cipluk : Puguh kite lagi bingung kih MaD !
aMaD : Bingung kelemen Pluk ?
Cipluk : bingung pengen BERENANG kih MaD !
aMaD : wong sire mah pengen renang bae jeh bingung ! wis gancang melu karo kite lamun pengen renang mah...!

( Barang ngerungu iwak bloso ngajak renang, Cipluk langsung semangat melu karo aMaD. Terus aMaD langsung brangkat, barang wis tekang pinggir kali aMaD langsung ngomong )

aMaD: Wis gancang anjlog lamun pengen renang mah Pluk ! mumpung kaline lg banjir kuh..!

( Barang ngerungu gedebong gedang ngomong kon anjlog ning kali, Cipluk langsung muring2 bari PEPISUH )

Cipluk : Wong sire mah dasar ore waras MaD !, Mase artis di kon renang ning kali, sing bualaga lagane bae sire mah MaD.!

( Saking juEngkELE, Cipluk langsung terjun ning kali, daripada ketularan ore waras )

------- S U W A N G K U T - B A E ...!!! -------
Share To:

SeputarBanten.com

Media Berita Seputar Banten

Post A Comment: