( wong Amad mah ane Cipluk pengen renang ning KCC jeh iku mah maen ajak bae )

Amad : Pluk , kelemen sing mau ngelamun bae kuen ?
CIPluk : puguh kite lagi bingung kih Mad
Amad : Bingung kelemen pluk ?
Amad : bingung pengen BERENANG mad..
AMAd : wong sire mah pengen renang bae jeh bingung, wis gancang melu karo kite lamun pengen renang mah...

( barang ngerungu iwak bloso ngajak renang, Cipluk langsung semangat melu karo Amad, trus Amad langsung brangkat, barang wis tekang pinggir kali kohar langsung ngomong )

Amad : wis gancang anjlog Pluk lamun pengen renang mah, mumpung kaline lg banjir kuh..!

( barang ngerungu gedebong gedang ngomong kon anjlog ning kali, Cipluk langsung muring2 bari PEPISUH )

Cipluk : wong sire mah dasar ore waras mad , mase artis kon renang ning kali, sing bualaga lagane bae sire mah mAd...!

( Saking juengkele Cipluk langsung terjun ning kali, daripada ketularan ore waras )

-------------- S U A N G K U T - B A E ---------
Share To:

SeputarBanten.com

Media Berita Seputar Banten

Post A Comment: