( Dasar raja tega aMaD kien, wis weruh Cipluk sembarang subuh urung mangan, iku jeh malah di kerjani )
" Lagi ape Pluk ? anteng amat kaye tai kintir bae ?

( Ngerungu BLONG BOCOR nakon, Cipluk langsung rungsing )
" Sire mah emang terlalu uwonge MaD ! wis weruh ane uwong
sembarang subuh durung mangan, sire mah malah ngeledek !

( aMaD pura2 kaget ngerungu Cipluk durung mangan
sembarang subuh. Langsung bae aMaD nawari mangan )
" Ooohhh,, jadi durung mangan tah Pluk ? Gelem ore MANGAN karo AYAM ? lamun gelem tak embilaken kih !

( Cipluk kaget ngerungu aMaD nawari mangan karo ayam,
soale ore biasa2ne CENGKAL lawang nawari mangan. Lantaran terlalu ngelih, Cipluik langsung setuju )
" La iye sih lamun ore keberatan mah MaD !?

( Barang ngerungu ore keberatan, aMaD langsung ning Pawon terus ning kandang ngembil ayam sing lagi nganggrem, barang wis siap sekul karo ayame, aMaD langsung nyuguhaken ning Cipluk, La uwis geh Cipluke ngamuk2 )
" Waduh, sire mah keliwatan MaD ! mase kite di kon mangan
karo ayam !?

( Kaye wong ore due dose aMaD Nyaut )

aMaD : La wong sire mah lake terimane Pluk ! Jereh mau gelem mangan karo ayam ! Barang wis di embilaken udu ne nuhun malah sewot2, terus pengene ape Pluk ?!!
Cipluk : La kite mah nyangkane mangan karo ayam kuen ayam sing wis di masak ! mase ayam lagi nganggrem di kon mangan karo kite, dasar ore WERAGANG sire mah MaD ...!!!

----------- S U W A NG K U T _ B A E...!!! ----------
Share To:

PortalMuslim.com

Media Referensi Muslim - Amar Ma'ruf Nahi Munkar

Post A Comment: