( Sore kien aMaD arep mancing Lele karo Cipluk )

Cipluk ; MaD, arep mancing LELE ne ning endi ?
aMaD : Wis tenang bae, ngko geh lamun wis tekang tempate mah weruh..!!

( Cipluk nurut bae ning omongane WADER , Barang wis tekang empang aMaD langsung ngongkon Cipluk mancing )

aMaD : Wis ning kene kih mancinge Pluk, kayane mah wakeh iwake kien, kite arep tuku kopi dipit yah ning warung, wis jojong bae dipit mancing Pluk !
Cipluk : Sing bener geh MaD ? iye wis lamun mengkonon mah kite arep nyiapaken pancinge..

( Cipluk kaget, mbekan geh ngedokon pancing langsung bae Ulih LELE, trus Lele ne langsung di wadahi, pancinge di dokon maning ning empang, trus langsung ulih maning Lele ne.. bari ngomong jero ati: Emang bener aMaD kien, tempat mancinge mah Muantep !

( Mbekan geh Cipluk ngomong konon, Ane uwong ngegawa KAMPAK bari nyewoti Cipluk )
"Wooyyy,,, Kurang ajar sire kien !! mancing jeh ning EMPANGE uwong, Kaye empange kuen ndake NENEK MOYANG sire bae..!!! Pengen Tak kampak tah sirane ..!!

( Ngerungu ane uwong sewot2, Cipluk kaget Langsung NGACIIIRRR bari Mencak2 )
"Awas sire MaD..!! gane mah sire kien ngerjani kite doang...!!! Wong Empang ulih ternak jeh kon di Pancingi..!! Pantes bae mbekan di dokon langsung olih iwak, Dasar iwak BLOSO sire kien MaD,,, ( Cipluk sewot bari mangani Empan )

-------- S U W A NG K U T _ B A E ...!!! ---------
Share To:

SeputarBanten.com

Media Berita Seputar Banten

Post A Comment: