NAH !!! Saiki giliran MaMeu Yai sing arep ngerjani Bocah2 keh, emange bocah2 doang tah sing bise ngerjani MaMeu Yai.

( Sembari gegelati bocah2, MaMeu Yai melaku ning tempat tongkrongan bocah2, kebeneran lagi pade kumpul sembari genjrang genjreng ore puguh )

Bocah2 : Wih tumben MaMeu Yai iki gabung karo kite2, arep nembang ape kih Meu ?
MaMeu : ore MaMeu cuma pengen takon, wis pade mangan durung ?

( Bocah2 kaget MaMeu nakoni mangan ape urung, sekabeh bocah langsung menghayal, kayane meh arep di traktir makan2 kien, ngomong ning jero ati )

MaMeu : Ya wis ari pade ore jawab mah saiki kenen bae, sape sing pengen mangan NGACUNG ?

( ORE musawarahan maning bocah2 langsung pade NGACUNG. Sembari manggut2 karo senyum2, MaMeu Yai ngomong ning jero ati : GIARES sire bocah2, NGACUNG bae terus sampe subuh ning kono !

( Barang wis kerase jemper bocah2 ngomong )
" Apa ne Meu, ko sembarang mau NGACUNG bae, trus kapan mangane ?

( Dengan hati yang PUAS, MaMeu Yai JAWAB )
" La emange sing ngekon mangan sape, MaMeu kan ngomong geh SING arep mangan NGACUNG, udu sing NGACUNG TERUS mangan Iye kan ?

( Sembari ngomong jero ati MODIAR sire pade, makane aje ilok ngerjani wong tue bae ! sampe watuk UHHUUKZ...UHHUUKZZZ... )

-------- S U W A NG K U T _ B A E ...!!! --------
Share To:

SeputarBanten.com

Media Berita Seputar Banten

Post A Comment: