( Dasar aMaD mah uwonge NGEBELASAR, lamun di kongkon MaMeu ore pernah bener )

MaMeu : Atis2 kenen mah enake mangan karo nginum sing anget2 iki MaD !
aMaD : Emang MaMeu ne pengen sing anget2 tah ?!
MaMeu : La iye pengen lah, emange ane tah ?! cobe lamun ane mah jukuten MaD !
aMaD : Ane MEu tenang bae ngko tak jukut, tapi aje ning endi2 yah MaMeu ne ?!

( Barang ngerungu konon, MaMeu manggut² endase tanda setuju. Tapi apa yang terjadi, Sembari ngedokon KOMPOR ning arepan MaMeu, aMaD ngomong )
" Keh sing Anget - angete Meu ! Mbekan di enggo masak, Pasti masih anget !

( Ngedeleng kompor ning arepan, Mame Langsung NYEBUT ) " Waduh gusti ! Keliwatan temen sih sire iki MaD !!, Mentang2 kon jukut sing anget2, mase wong tue kon mangan KOMPOR !!!
( Mame langsung watuk bari mangan kompor, Saking uweneke ning aMaD )

-------- S U W A NG K U T _ B A E ...!!! --------
Share To:

SeputarBanten.com

Media Berita Seputar Banten

Post A Comment: