( Sembari ngopi ning Griye Seni, MaMeu ngomong dewek )
" Tumben iki bocah2 urung ane sing nongol..

( Tembekan geh ngomong, aMaD langsung teke, trus langsung bae nyerocos )
" Meu, ane wedang panas tah ning dapur, arep NGEJALUK ?!"

MaMeu :" Mase wedang panas bae ore due, ane koh ning dapur mbil bae ! "

( Barang wis di omong nane, aMaD malah NGANYANG maning)
" Mase WEDANG panas doang MEU ?!

MaMeu :" La jereh kuh mau ngejaluk WEDANG panas MaD !!

aMaD :" La iye, kite arep takon ning MaMeu, biasane WEDANG panas kuen gena ape Meu ?!

( MaMeu mulai KESEL sembari jawab )
" La iye nggo gawe kopi lah mase gena nyebor RAI NIRE MaD !!!

aMaD : " La iku MaMeu wis weruh, trus kopi karo gulane di dokon ning endi Meu, kite gah pade pengen ngopi kih MEU ?!

( Saking JUENGKELE ning aMaD laju MaMeu MURKA )
" Wong sire mah pengen jaluk ngopi bae wakeh OTETe, Warah kelimen sembarang mau arep ngejaluk kopi aje NYELAHAM mengkonon !

-------- S U W A NG K U T _ B A E ...!!! --------
Share To:

PortalMuslim.com

Media Referensi Muslim - Amar Ma'ruf Nahi Munkar

Post A Comment: